yasminaydn Ramazan için buzluk hazırlığı yapıyor musunuz yapacaksanız neler koymayı düşünüyorsunuz dolaba hanımlar
Baklavaseverim yasminaydn Düşünmüyordum ama sayenizde şu an düşünüyorum bekliyorum fikir olsun popaça börek köfte kebap yapayım iyi olur 🤣🤣
Deleted33000 yasminaydn evet yapacağım içli köfte sarma inşallah biraz da mantı boş bı günümde de buzlukta yer olursa bazlama yapmayı düşünüyorum biraz sade gözleme de yapabilirim sahurda eşim sever ama bebekle yapabilirmiyim bilmiyorum
yasminaydn Baklavaseverim bana da fikir oluyor teşekkür ederim ben de mantı börek içli köfte ne yaptım
Zeynepefem Baklavaseverim kızlar hamile degil misiniz nasil yapiyorsunuz bunları ben gunluk temizligimi zor yapiyorum☹️🥲
Baklavaseverim Zeynepefem Yok aşkım hamile değilim ama 9,5 aylık bebeğim var daha zor oluyor ama kayınvalidem varken yapıyorum ya da oyun oynarken belli vakitleri oluyor o zaman 🤣
yasminaydn Zeynepefem ben doğurdum 7 aylık olacak annem kayınvalidem geliyor sağ olsunlar ama pek kayınvalidem anlamıyor bir şeyleri ama sağ olsun çocuğa bakması yetiyor
yasminaydn kahvesever__ geçen sene hem hamilelik hem çalışıyordım mantıyı ne hep parayla yaptırdım bu sene evdeyken annemle ne yapalım dedim
yasminaydn Deleted33000 ya çok güzeller şimdiden afiyetle yiyin. İnşallah yaparsın cidden bebekle zor annem ne olmasa ben de yapamazdım