Gks_01 Rabiul annem bi süre sonra çamaşır sepeti olarak kullanmaya başladı diğerini ahahdkşfğdğfş 6 kişi yaşayınca çocuk da 9 yaşına gelince atacağıma değerlendireyim dedi . Hem elimin altında olur katlanabilir olması da pratik diye düşünüyorum
Rabiul Gks_01 çok mantıklı o kadar kişiye 😁 bende hem sepetini hem kovasını ayrı kullanıyorum kızıma da hem küvetini hem kovasını almıştım set halinde maşrapası fln da vardı sanırım
hicrankvck miniginannesi__ file ile kullandım biraz büyüyene kadar sonra filesiz hic sıkıntı yaşamadım katlanır olduğu için diğerlerinden daha kullanışlı benim fikrm
zlpfds Ben de aldım henüz kullanmadım fakat katlanma sorunu önce sıcak kaynar su döküp sonra soğuk eklendiğinde yaşanıyormuş.. Önce soğuk sonra sıcak su ekleyin yazmışlardı aktarmak istedim..
Elatalay Gks_01 küveti bilmemde kovasini kullandm.tabi salonda yıkıuoduk yenidogdugunda kaz gec yanlislikla kenarina tutup dokuldu parkeye.ama kuvetlerinde sanirm ekstra ayak oluyo o tutar
Miillena Gks_01 küvetten memnun olmayan çok yok aslında daha çok katlanabilir kovalardan memnun kalmıyorlar. Ben de katlanabilir küvet aldım kenarlarında ayakları var ve kolay açılıp kapanmıyor fileyle değil de içine yatırıp yıkayacağım.
buse2507 Gks_01 bence çok kullanışlı o olmasa korkardım oğlumu yıkamaya şuan 3 aylık bir 4 ay daha kullanırım
salihagl Gks_01 ben babyjemin katlanır küvet setini almıştım çok memnun kaldım, sapasağlam da duruyor inşallah şimdi ikinci bebeğimde de kullanacağım
zehrakrdg Gks_01 zuu baby aldım henüz kullanmadım ama sert kolay kolay hemen kapanıcak gibi durmuyor.