biranneadayii_1 onurseherceylin havva hanıma asla randevu bulamadım ben ya Sevgi Kupik hakkında da hiç iyi şeyler söylemiyorlar ne yapıcam bilmiyorum
selos1 biranneadayii_1 tekirdağa yakınsanız şehir hastanesinden alabilirsiniz randevu esra altan erbilen ben 2. Gidişimde ona gittim çok memnun kaldım. Çok tatlı güleryüzlü bir doktor.
selos1 biranneadayii_1 her sabah 10 da alarm kurup ikisinede bakın çabuk doluyor. Bazı günker hiç olmayabilşr ama bazı günler çıkıyor Hergün bakmanız lazım ama 10dan sonra zor bulursunuz.
biranneadayii_1 selos1 10 da ve 10 dan dakikalar önce sisteme giriyorum sürekli sevgi hanım var 😞 sık sık kontrl edicem yine de çok teşekkür ederim
selos1 biranneadayii_1 hergün kontrol etmeye çalışın mutlaka o saate ben öyle bulmustum tekirdağa alırken.
rumeysakoc68 onurseherceylin onurseherceylin merhaba Havva sütçü ye gittiniz mi benşm 1 hafta sonra randevum var Naısl bir doktor acaba? Bebeğin görüntüsünü çıktı olarak veriyor mu bir de eşinizi yanınıza aldı mı?
onurseherceylin rumeysakoc68 Merhaba evet gittim iyi bir doktor sakin bana siyah beyaz görüntü verdi fakat renkli görüntüde göremedim bebeğimi bozukmuş cihaz. Eşler maalesef giremiyor. Genel olarak memnun kaldım