Kubra0606 Melike3506 merhaba benimde 1/165 çıktı. Sanırım hamileliğiniz de bayağı ilerlemiş. İkili sadece tarama biliyorum. Detaylı da vs başka bulgu göründü mü. Fetal verdiniz mi
Melike3506 Kubra0606 merhaba evet 34 haftalık olduk 😊 detaylı ultrasonda sol böbrek pelvis uzunluğu fazla çıkmıştı ve kalpte parlaklık görülmüştü. Böbrek için erkek bebeklerde genellikle görülüyor ama takip edilcek denilmişti. Detaylıdan sonra bu iki sorundan dolayı perinatoloji takibine geçip 2 haftada 1 kontrol edildim. En son kontrolümde kalpteki parlaklığın kaybolduğunu ve böbrek uzunluğunun normale döndüğünü öğrendim. Şuan için bir sorun yok çok şükür. Fetal dna yaptırmadım
Kubra0606 Melike3506 çok sevindim sizin adınıza sağlıkla doğsunlar inşallah 🌷kullanıcı adınız tanıdık geldi eski bir postuma baktım bayağı zaman önce konuşmuşuz. Hamile olmanıza da çok sevindim ☺️
Melike3506 Kubra0606 teşekkür ederim 🌸 aaa öyle mi ne zaman konuşmuşuz? Hamilelik ilgili veya testlerle ilgili konuşmuşuzdur diye düşünüyorum hamile kalmaya çalışıyordum sonra aklımdan çıkardım ve burasıda kötü etkilediği için uygulamayı silmiştim. Hamile kalınca geri geldim 😊
Kubra0606 Melike3506 1.5 yıl önce, hamilelik için uğraşıyormuşuz zaman nasıl hızlı geçiyor🫠 06 olan kullanıcı adlarını unutmuyorum nedense😄
Melike3506 Kubra0606 ya öyle ne çabuk geçmiş zaman o kadar uğraştım hamile olmak için şimdi sonlara geldim de doğum yaklaştığı için heyecanlanıyorum. Sizde hamilesiniz herhalde çok sevindim 😊
Kubra0606 Melike3506 teşekkür ederim 🌷annelik çok güzel bi duygu bi her anın tadını çıkarın çok hızlı büyüyorlar. Lohusalık biraz duygusal geçiyor, eşinizden, ailelerinizden destek istemekten hiç çekinmeyin. 40 geçtiği gibi eskiye dönüyorsunuz zaten☺️
Melike3506 Kubra0606 hamileliğim çok güzel geçti çok şükür sın zamanlar biraz zorluyor ama sonu güzel olduğu için katlanıyor. Annemle eşim yanımda olcak inşallah zaten eşimin hamileliğimdede çok yardımı oldu sağolsun doğumdan sonra da yardımcı olacağına eminim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için artık heyecanla kavuşmayı bekliyorum 🌸
Kubra0606 Melike3506 ne güzel maşallah 🌷sancı sürecinizde eşinizin yanında bulunmasına izin verirlerse bu süreci birlikte geçirin naçizane tavsiyem. Erkekler doğumu çok basite indirgiyolar ama o anları görmek onlarda bambaşka etki ediyor gerçekten. Benim eşim çok merhametlidir ama doğumdan sonra fazla hassas olmuştu bana karşı. Aranızdaki bağı da güçlendirir bu sürece dahil olunca. Kendini babalığa daha çabuk adapte eder sizde rahat olursunuz hem. Günümüzde babaları hem süreçten dışlayıp hem de yardımcı olmalarını bekliyoruz ama öyle işlemiyor maalesef. Rabbim sağlıkla kavuştursun herkesi kolay doğumlarınız olsun🥰
Melike3506 Kubra0606 evet o şekilde planladık eşimin o süreçte bana daha iyi destek olacağını düşünüyorum hemde dediğiniz gibi onu pozitif yönde etkileceğini düşünüyorum. Etlik şehir hastanesinde yapacağım doğumu orada da eşler refakatçi olarak kalıyor yanımızda doğum anına kadar. İnşallah teşekkür ederim 😊 sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Kubra0606 Melike3506 bilkentte yapmıştım bende. Gebe okulunda bulunabilir dedilerse bulunuyolardır. Çok sağ olun inşallah 🌷
arzucagil Fizikcifizik bi çok değerlendirme var ense kalınlığı fln onlar temiz geldi ama yaş riski çıktı bende de sizde 38 yaşındasınız yaş riski çıkacak. Fetal dna yaptırdım ama o kadar para vermek istemediğim için eskişehir osmangazi ünide yaptırdım piyasaya göre çok cüzzi bi miktar. Ama sonuçlar biraz geç çıkıyor acelem olmadığı için orda yaptırmak uygun geldi bana