ilayda3620 5 yıldır spiral ile korunuyordum aralık ayının son günlerinde çıkarttırdım korunmasız ilişkim oldu gebelik ne zaman olur sizce
Busraaaakkk ilayda3620 Hemen hamile de kalabilirsiniz, 2-3 ayı da bulabilir 1 seneyi de. Doktorlara soracak olursan 1 sene olmamasını normal kabul ediyorlar
umaydilay ilayda3620 yaklaşık 3 sene bakır spiral kullandım. Haziran ayında çıkarttım Eylül ayına kadar korunmaya devam ettik, eylülden itibaren korunmayı bıraktık bu ay ise hamile olduğumu öğrendim.
ikicocuklu_ev ilayda3620 3 sene korundum bende Eylül ayının sonlarında çıkarttırdım halen gebelik yok sanırım biraz da rahim ve kanalların kendi haline dönmesi gereken bir süre var ekim ayında bir gebelik gördüm fakat dış gebelik oldu sanırım kese vs yoktu öylelikle bitti o da
cansuvet Sadece Allah bilir valla hemen olan var 10 sene deneyip yapamayan var 🩷🩵🧿 Hayırlısı olsun deyin stres yapmayın nasılsa olur 🙏🏼☺️
4bebe Hormonluysa altıaya kadar sonrasındada koruma yapanılıyor benden oyle olmustu ıkı yıl takmıstım altıncı ayında hamıle kaldım ama bu kısıden kısıye degısır ovulasyon testıde kullanın
ilayda3620 Hormonlu değildi bakırdı normalde çabuk hamile kalan biriyim ama spirallerin etkilendiğini duymuştum deniyimleyen var mı merak ettim tabi ki Allah bilir hayırlısı artık.