seldaozd Kızlar dün de yaptım yine böyle çıkıyor göğüslerim acayip derecede şişler damarlım belirgin bana acil cevap verin
seldaozd atesvesu Dün de yaptım aynı şekil çıktı ve idrarı koyduktan sonra 3 4 dk bekledim sonra içini açtım Böyle çıktı ondan sonra fotoğraf felan çektikten sonra kapattım 15 20 dk geçtikten sonra yine açtım çizgi yoku
seldaozd glnzkrkmz cumcumberci HariboAyicik testleri neden acıyorum bazen kayma oluyormuş o yüzden bu çizgi 5 dk da çıktı zaten
lotusflowers seldaozd yani ben çok test yaptım hiç böyle bir şey yaşamadım. Negatif testte böyle net çizgi çıkar mı bilmiyorum ama testte bir bozuklukta var gibi
cumcumberci seldaozd testin içini açmayın hamilelik varsa ilk bıie iki dakikada çıkar zaten sonraki dakikada çıkanlar kuruma çizgisi oluyor
samaa_ glnzkrkmz camindan dolayi pek gozukmuyor bir arkadasta vardi caminda gozukmedi actiginda gordu cok hafif simdi iki aylik hamile buraya atiyordu o da fotograflari o yuzden🥺
HariboAyicik seldaozd Açmanızda ben sorun görmedim ama sonda olan o şey gebelik çizgisi değil. Hakkınızda hayırlısı olsun