karamella_ XBirmelekannesiii https://mutluresim.com/image/d4dddfae-37ba-4f19-b3a6-1559d343eb9d.X0eT1Z banada bakarmısnız
bahar005 ahusn çok küçük kesedende çok sağlıklı olmaz bişey denilmesi ama 12de. Sonra tahmin yurtmek daha sağlıklı olur🙂
bahar005 etkafa 15 dk önce resim yüklemişsiniz galiba orda bacak kısmı görünmyor başka varmıki görüntü
minegz bahar005 on bahar005 nasıl yani bütün cinsiyet tahmini sayfaları kız dedi bir siz farklı dediniz 🥲🥰
bahar005 etkafa Net görüntü vermemişler erkek hissetrdi ama 🥲bir sonrakinde bakarsnz 3çizgi gibi bir şey olduğnda kız diyolar mesela dikkat edersiniz sağlıcakla gelsin inşllah
bahar005 izmir3505 hiç göremedim kapatmş gibi🧿🙂 sağlıcakla gelsin inşllah sizde tahmin edersiniz benim görüntümğ en üstte
ozcelik_ Banada🫶 burda 12 haftalık şükürler olsun bugün gittim poposu dönüktü göstermedi doktor kız olma ihtimali yüksek dedi sağlıkla gelsin yavrum🤲
bahar005 ozcelik_ sadece tahmin tabiki ama kız gibi gelmedi erkek gibi ama doktor tabiki daha iyi bilir sağlıcaklar gelsin🧿