Aydan95 Bir oglum vardi , bide kizim olucak insallah🤲🏻 kese sekli yerlesme sekli hepsi erkek dediler ama kizim geliyor
egeemomms Aydan95 gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹💖 benimde bir oğlum var darısı bana artık🌸
ahusn Aydan95 salam Azerybaycanlısız deyəsən mənimdə 1 oğlum var hamiləyəm qız istətirəm 9 həftəliyəm indi 3 hesablama instada qız dedi 1 nəfər usm baxaraq oğlan dedi burada atmışdım oğlan dedilər məndə bilmirəm nədi
ahusn Aydan95 ilk hamiləliyimkə indiki arasında hər şey fərqludi eyni heç nə yoxdu. Yuxuda qız görmüşdüm baldızında qız görüb sadecə yerləşmə yeri ürek atışı 127 idi 7 heftede ve s oğlan dedi bir nəfər ibstada ona görə çox ümidlənmirəm. 10 aylıqdı oğlum.
Aydan95 ahusn sag salamat inseallah, urek mende 140 ustu idi ona gore qiz olacaq dediler amma inanmadim heqiqten qiz oldu, helede usagin urek diyntusu 156-158 di
ahusn AdaKaranfili usm sabina oğlan dedi. Havva qız dedi usm atdlm dedi qız hesablama sehv çıxmır amma keseden oğlan benzetdi sonrakı usm atdım başı çıxmadı. Usm xedice qız dedu. Birde biri vardl oda qız usm baxmayıblar. Nəm bəlkə gec mayalanma olub o biri aya keçib oğlan olub bilmurəm ki. Məndə uşaq 7 de göründü həmdə ürek döyüntü amma evvelden kese vardl . Usm 7 həftə olanda həftəyə uyğun idi bu defe dedi bir az balacadl bir neçə gün
Sert1110 derryaaneva ayy bana da% 99 kız dedi 14 haftakıkken yine aynısını söyledi inşallah değişmez 3 oğlum var bide kızım olsun çok isterim sağlıklı bir şekilde
Aydan95 derryaaneva 13 degil de bana 16 da kiz demisdi doktorum 100/80 detayliyi bekleyelyim demisdi. Bu gun detaylida ogrendik
derryaaneva Sert1110 bende dedim erken degil mi diye oda yok çok net kız dedi bende benimki utanmaz herhalde dedim güldük 😂😂
AdaKaranfili ahusn cinsiyet hesablama Sabina he?? O deyesen duz deyir.onu çox adam tərifləyir. Onun bir tələbəsi var tanıyıram. O mene hamile qaldıqdan sonra hesabladı onun öyrətdiyi üsullarla.bir necə üsulla yeni.o mene oğlan dedi bu sefer.mende hele balaca hamiləlikdir indi
Aydan95 ahusn mence kise urek doyuntusu bunlara inanmayn 12-14 hefteleri gozleyin cunku mende de kiseye gore oglandi deyrdiler
derryaaneva Aydan95 benimki biraz utanmaz herhalde direk gösterdi 13 de doktor bana bile gösterdi bak diye bende erken degil mi dedim yok çok net kız dedi bende utanmaz benimki herald dedim güldük 😂😂