Esma006 duyguaydanuzaydan kan ver iki güne bir sağlık ocağında veya kadın doguma git bu şekilde derler hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin ❤️
mom_51 duyguaydanuzaydan hadi hayırlısı kuzum. Allah gönlünden geçeni versin. Sonucu bizimlede paylaş lütfen 🫶❤️
duyguaydanuzaydan Kızlaaar kan değerlerim de yüksek çıktı 🥲 kadın doğuma bir görün dedi acil doktoru.Ne zaman gideyim sizce doktora
mom_51 duyguaydanuzaydan değer ne çıktı tam olarak kuzum. Bu arada gözün aydın bebeğim❤️ sağlıkla kavuş bebeğine
duyguaydanuzaydan mom_51 Amiin inşallah 🥳🙏 doktor şu kadar yüksek demedi ama PDF i atsam anlaşılır mı
mom_51 duyguaydanuzaydan maşallah 240 larda çıkmış. Bende ilk kızımı bu değerde öğrenmiştim. Kadın doğuma randevu al git kuzum. O sana tekrar ne zaman gitmen gerektiğini söyler 🎉🌸☺️
duyguaydanuzaydan Çok rahatlattınız beni aydınlattınız ya çok teşekkür ederim ☺️ 🫶Yarın ilk işim doktoruma gitmek ilkte direk ultrasonla mı bakar doktor 🥲
azmira duyguaydanuzaydan tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza 💕🌸 2 günde 2 katı artmış olması gerekiyor üç dört gün sonra tekrar kan verin daha çok yeni ben 189 ile öğrendim 10 gün sonra gittim yeni kesen oluşmuştu
Byn1998 duyguaydanuzaydan maşallah bende şaşırdım kızımda bu kadar değildi inşallah sağlıklıdır 7 haftada giderim ama sabırsızım beklicez artık sağlıklı olsunda hayırlı olsun sizede sağlıkla büyüsün
Krnn1 duyguaydanuzaydan bence kan tahlili ver 6 haftalıkken de doktora git birden kalp atışını da duyarsın
1oglanannesi duyguaydanuzaydan hayırlı olsun sabırla bekle reglıne göre uygulamada kac hafta gösterıyo ? 6 haftada gıdıp keseyı bebeyı gore bılırsın 8 haftadada kalbını duyarsın
azmira duyguaydanuzaydan şuan bebeğiniz çok küçük bu değere göre henüz kese halinde bebek görünmesi için biraz daha bekleyin İnşalah güzel kalbini de dinlersiniz 💕