HariboAyicik rabiatr Öyle de olur hem beta artar koyuluk biraz daha artar. Haber et mutlaka yarın postu yakalayamazsam
rabiatr HariboAyicik ayy ben daha önce yumurtlama testiyle gebelik öğrenenleri duymuştum az önce meraktan yaptım aynı pik gibi koyu çıktı doğru mu acaba 😄😍
rabiatr @HariboAyicik @pimpirikliana kızlar bugün de test yaptım biraz daha belirgin çıktı sabah kan verdim kan sonucu bekliyorum 🥲
pimpirikliana rabiatr yaa çok sevindim canım hayırlı haberler ver kan sonucunu bekliyoruz inşallah 🙏 🫠
HariboAyicik rabiatr Ayyy çok sevindim inşallah kanda da güzel haberleri alırız. Sağlıkla gelsin minnakkkkk
rabiatr alpek inanın hiçbir belirtim yok sadece sağ kasığım biraz batıyo bide sağ göğsüm de hafif sızı var o kadar 🥲 12. Aydı artık bu bi tane kızım var 5 yaşında ona da Aralık ayındaydı son adet tarihim bu da tam 6 yaş olacak aralarında 🥰🥰
duygunisa rabiatr senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşAllah 🤲 lütfen bana da dua eder misiniz bende çok istiyorum 🤲