Merve6475 Hasinevzat arkadasim Dr browns un biberonunu kullanıyo gayette memnun canım anne gögsüne en yakın biberon dedi gaz falan sorunu da olmuyo diyo :)
edablbl Hasinevzat Dr.brownsda çalıstım 2 sene kolik sancısını en aza indiriyor gaz sancısı yapmıyor. Cam olmasıda 100% sağlık demek benim için
TubaMustafa edablbl peki hangi biberonu almalıyız standart ağızlı olan mı geniş ağızlı mı??? http://www.drbrownsturkey.com/kategori/biberonlar-
peperutka Minnoskaan Bence uygun ben indirim koduyla filan 70e almıştım.Kargo ücreti yoksa alinabilir.100den asagi fiyati yok zaten ikili setlerin
nurkiyak Hasinevzat avent canım cam aldım ben ağır olacak gibi kullanması için istersen cam olmayanları da var onlarda guzel
Kahramanlar Ben chicco aldım daha önce iki kuzuma da almıştım bir sıkıntı yaşamadım dr browns içindeki pipette süt kslıntısı çıkmıyor yağlı olunca temizlemek zor oluyor ben memnun kalmadım
Aleynaabirke Hasinevzat bem phillips avent aldm ya tabi bilmiyorm kullanisli olur mu daha bebis gelmedigi icin 😂