Nurhilalnur [silindi] sizinle dönemlerimiz yakındı bat tarihiniz ve son adet tarihiniz neydi acaba inşallah vardır gebelik çok mutlu oldum sizin adınıza ❤
[silindi] Nurhilalnur 24/25 ocakta olması lazım 32 gün oluyor ama belli bi düzenim de yok tabi son tarih 25 aralıktı çok fazla pik yakını yumurtlama görmüştüm ama inşallah yine test yanılgısı olmaz
glcnylmzz [silindi] inşallah hayırlı haberler alırsın test yaparsan at merak ederim 😊 Beklemek yorucu ne zamandır istiyorsun ?
[silindi] glcnylmzz ekimden beri ama spiral vardı Eylül sonu çıkartmıştım sanırım vücut kendini toplamaya çalıştı bu sürede pcosta olunca 🥹
glcnylmzz Nurhilalnur ikisi de aynı fotoğraf 🙄 üsttekilere baktığımda 15 ocak daha koyu bugünki daha silik gibi geldi
Nurhilalnur glcnylmzz aynı fotograf değil aslında 15 indeki dediğiniz gibi daha koyuydu 16 si daha açık ay işte pcos olunca böyle insan çıldırıyor teşekkür ederim cevap verdiniz en azından
glcnylmzz Nurhilalnur ikisin de de 16 ocak yazıyor ben öyle okudum Takviye ya da ilaç kullanıyor musun ? Ne kadar olur bilmiyorum ama sakin ol ben burda birçok post okudum pcos olup hamile kalan umudunu yitirme hiç bir zaman 😊
glcnylmzz Nurhilalnur yaptığınız saatle alakalı olabilir ben çok kısa gördüm piki attığım fotoğrafta da belli zaten gündüz yakaladım kiminde 6 saat sürüyor pik kiminde gün
glcnylmzz Nurhilalnur inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın gün aşırı devam ederseniz elbet tutar herşeyin zamanı var merak etmeyin 😊