bilinmiyorki Merhaba kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı sizcegüvelir mi ürünler nasıl sipariş veren varsa yorum yapar mı
vanilya_kokusu_ bilinmiyorki bilgim yok valla prenses bebe diye site var Instagram’da aşırı ucuz ve güzel şeyleri var sürekli kızıma ordan alıyorum dün kızıma kışlık takım istedim üç tane işte dağıtıma bile çıkmış
melisasak35 bilinmiyorki sürekli ordan alışveriş yaparm çok kaliteli ve çok uygun kıyafetleri gerçekten aşırı memnunum tavsiye ederim pişman olmazsınz
Gamzeee__ bilinmiyorki ilk çocuğumda alışveriş yaptım çok kaliteli deil ama fiyatına göre ideal birde kalıpları çok küçük bilgin olsun güvenilir yani site ondan şüphen olmasın
twobabymomm bilinmiyorki ben kızıma ordan alışveriş yapmıştım güzeldi aldıklarım ucuz olanlar biraz kalitesiz oluyor tabi ama yinede iş görüyor
anneadayii__ []( Ben de ilk kez sipariş verdim denemek için bu şekilde geldi, bazen tercih edilebilir
bilinmiyorki anneadayii__ güle güle kullanın minnoşa bunları en ucuz bebek marketten mi aldınız gayet güzel duruyor
Deletedmom_7156 bilinmiyorki ben yaptım çok güzel geldi kaliteli pamuklu kumaştı hep çok memnun kaldım öneririm 7-8 parça bişeyde aldım çogu yere görede çok uygun fiyatı 1 haftaya kalmadan geliyor PTT kargoyla