penbe_karisi Havin49_ ayyy dogdularmi 🥹🥹🥹🥰💞bak Ocak annesi oldum bacımsuu sağlıkla kavuş inşallah bebişleree durumları nasıl senin durumun nasill
Havin49_ penbe_karisi sağol cnm benim çok gaz sancım var ondan dolayı dikişlerim çok ağrıyor bebekler de yoğun bakımda bebekler de onların durumu şuan ne çok kötü ama iyi de denilemez 1.5 ay kadar bi küvez süreci olur demiş doktor
Semao98 penbe_karisi ay ben 2 gecedir uykusuz oldugum için tuvalete kalktıktan sonra geri uyuyabildim çok şükür ama nefrs alamamak çok kötü birsey :(
penbe_karisi Havin49_ oyy sağlıklı olsunlardaa 🥹🥹 ayy gaz sancısı çok kötü yaa bol bol yürü Nescafe ve bakan biri varsa sana kayısı hoşafı iç o gaza iyi geliyor
erkekannesi1_ Havin49_ kız sen doğurdun muu 🥹az önce aklıma geldin nedensizce doğurdumu ki diye bakayım dedim ismini arattım doğurmuşsun 🤭inşallah bi an önce kavuşursun bebişlerine Allah bağışlasın 🥰🥰🥰
Havin49_ penbe_karisi annem bakıyor hastanedeyim Cnm eve gidince inşallah nescafe fln anca o zaman içerim
bohembircadi Dilos24 Ben tatlı da yiyemiyorum gebelik sekeri var diye karnımı mıncıklıyorum hareket etsin diye 🤣 Bizi şekilden şekile sokuyorlar şimdiden 😅🤣💗
erkekannesi1_ Havin49_ hiç canını sıkma geç olsun güç olmasın kuzum sen çok güçlüsün dua ediyorum bebişlerin için 🤲🏻🤲🏻🤲🏻