hilal858_ penbe_karisi Aynen canım ya. İnşallah. En çokta uykusuz giderim diye endişeliyim o yüzden fırsat buldukça uyuyorum dum 😂 ama şimdi okullar tatile girdi inşallah uyurum
el_as1 penbe_karisi onlarda inşallah bebişleri kucağımıza aldığımız da unuturuz 🤭☺️sağlıkla kavuştursun rabbim bizi 🤲🏻❤️
bohembircadi Dilos24 Benim kız pek vurmuyor ondan beni korkutuyor çoğu zaman 🤦🏻♀️ Sizin kızçe hareketli de maşallah subhanallah 🌸💗
Dilos24 bohembircadi evet hareketlerinin az olması çok sıkıntı insanı korktuyor, benimki içerde halay çekiyor bence😄
bohembircadi penbe_karisi Şükür bugün iyiyim 🙏🏼 Sen nasılsın, nasıl oldun? 💗🌸 Yalancı kasılmaymış Allahtan. Anneye aksiyon yaşatıyor prenses 🤭🌸💗
sbulut64 penbe_karisi oglumda erkenden hazırlamıştım sonra kıyafetler içime sinmedi tekrar yıkayıp utuleyip tekrar yerleştirdim ben biraz tikliyim havasız kalıyormuş gibi geliyor 😂
Semao98 penbe_karisi yarın hazırlıcammm inşalalh 😂 ayy artık uyku yok geceleri 2 saat uykuylayımm sizdede öyle mı yaa :(
penbe_karisi Semao98 öyle valla ben uzun zamandır yatamiyorum sabaha kdar deliksiz yatmak nasıl birsey unuttum 🤣
Yazmelegi_ penbe_karisi bacım ben misafiri 40 çıktıktan sonra kabul ediyorum 😁😁 kızımda da öyle olmuştu o yüzden yani o zamana ramazan kalmiyooo