maviik Beklenen adet tarihim 14 ocak 12 ocakta beta 153 çıktı 14 ocakta 491 sizce artış nasıl bir kimyasal yaşadığım için bir türlü içim rahat etmiyor
esrafi5 maviik maşallah güzel artmış canım ben kimysalda 150 iden yukarı çıkmadı benimde bi önceki kimyasaldı bende çok korkuyordum 78 ile öğrendim çok şükür 19.haftadayız
esrafi5 maviik eder eder cabım içini ferah tut hatta ben 500 lere öıkınca bidaha takip etmedim betayı 1 hafta sonra doktora gitmiştim
yeliz1923 esrafi5 merhaba benim beta 13 Ocak’ta 373 15 Ocak’ta 1207 artmış nasıl sizce doktor çoğul gebelik ihtimali var dedi ama 🥰
fehuvenus maviik benim adet günü 317 çıkmıştı şu an 10 haftalık.. ilk gebeliğim kimyasal olduğu için ben de çok endişeliydim. 6-7 kere kan verdim yine de içim rahat etmiyordu ama genelde kimyasaldan sonraki gebelik sağlıklı oluyor hiç endişelenme🙏
tugbaokcular esrafi5 yarın doktora gideceğim tekrar kan vereceğim inşallah artmış olur. Forumlarda hep yuksekleri okudum korktum biraz.
esrafi5 tugbaokcular yok canım herkesin yüksek olcak diye birşey yok önemli olması güzel artması inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
tugbaokcular esrafi5 inşallah 🙏 biraz paniklemistim ama geçti şükür. Yarın tekrar baktiricam umarım sağlıkla artar. ☺️