123yenianneee Kızlar ilk doğumum sezeryan olacağım birazdan gün alacağız şunu kesinlikle al şunu kesinlikle yap vs. Dedikleriniz nelerdir 3 takım pijama yeterli mi?
Deletedmom_8793 123yenianneee 3 takım çok bence boşuna hastaneye taşınıyor 1 takım gecelik 1 takım pijama yeterde artar mutlaka depend alın anestezi sonrası saçlar karışıyor tarak alın çorap alın insan üşüyor
BlackFish2113 123yenianneee benimde ilk sezeryanım olacak kalın çorap yelek mutlaka al dediler. Bir de yürüyüş tavsiye edildiği için sabahlık tarzı bir şey mutlaka olsun koridorda rahat gezebilmek için dendi. Bir de kahve tavsiye edildi tuvalete çıkmayı ve gaz çıkartmayı kolaylaştırdığı için . Tabi bunun yerine hoşaf vs de oluyordur belki ama ben hiçbir meyveyi yemediğim içmediğim için ban kahve kaldı bir tek
ArelinAnnesi1 123yenianneee Kayısı hoşafı Nescafe Yeşil elmalı meyve suyu Bunlar baş ağrısını bi nebzede olsa hafifletir
123yenianneee Deletedmom_8793 normal doğum düşündüğüm için 2 takım koymuştum çantama ama takımlardan biri bebe mavisi annem kan olursa bariz belli olur dedi onun için 3 e çıkardım ne olur ne olmaz diye
123yenianneee BlackFish2113 kahveyi ilk defa duydum ama bende yeni doğum yapan kişinin kahve içmemesi gerektiğini duymuştum süte karıştığı için bebekte uyumayıp huysuz olurmuş
Nunix- Ben anesteziden sonra çok terledim herkeste aynımı bilmem ama atlet olabilir ondan dolayı bide doğrulamadığın için pipetle içmek daha kolay pipet emzirme yastığını da götürmenizi tavsiye ederim daha rahat oluyor
123yenianneee Nunix- emzirme yastığı almadım ama karına baskı yapıp acıtmaz mı atlet 3 adet emzirme atleti koydum ne olur ne olmaz
BlackFish2113 123yenianneee normalde evet çok tavsiye edilen bir şey değil ama benim gibi hoşaf meyve vs yiyemeyenler için nescafe bulundurun diyorlar. Sezeryan doğum yapıp faydasını gören arkadaşlarım var. Biliyorsunuz ilk tuvalete çıkış ve gaz çıkartmak önemli yardımcı olduğunu söylüyorlar. Siz yinede öncelikle hoşafları vs denersiniz olmazsa diye aklınızda bulunsun
ArelinAnnesi1 123yenianneee belden uyuşturma da baş ağrısı genelde çok oluyor ben genel olmama rağmen boll boll içtim bide boll su tüketin Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 ağrısız sızısız
Nunix- 123yenianneee yok hayır aksine normal yastıkla emzirmeye çalışırken şekilde şekle giriyorsun o daha zor oluyor