Ruzgar_1405 Selengul Ah canım ya ne zamandır bi bakamadım. Bebeğin nasıl ne durumda? Sağlıcakla büyüsün inşallah 🤲
Selengul Ruzgar_1405 çok küçük doğdu ama ciğerleri entübe edilmedi oksijen desteği alıyor bide kan akışı anne karnın da az gittiği için bağırsağında ödem oldu onu boşaltıyorlar bakalım geçer inşlh başka sorun çıkmaz.
Ruzgar_1405 Selengul İnşallah canım benim 🤲 ben de bugün kontrole geldim. 1536 gr olmuş. Sata göre 30+4 deyim 29+6 çıktı gerilememi başladı bilmiyorum doktor normal dedi her şeyine. Bebişin kaç kilo doğdu?
Ruzgar_1405 Selengul Ne kadar kalıcak canım belli mi küvözde? 700-800 gr doğanlar var çok şükür o durumda değil toparlanıcak inşallah 🤲 Karaciğer değerimin biri yüksek çıktı o yüzden tekrar bakılacak. Yüksek çıkarsa gel bekleme dedi doktor. Gebelik zehirlenmesinin ilk bulgusu olabiliyormuş.
Selengul Ruzgar_1405 belli değil burda kalması en iyisi diyor. Benm tahlillerim de hiç sıkıntı çıkmadı 32 nin sonunda tansiyon çıktı bidaha inmedi ondan bebekde 3 hafta gerilemişti artık valla sonuna kadar dayandık doktor 2 güne bi baktı inşlh siz durursunuz en azından 34 haftayı geçmek çok önemli
Ruzgar_1405 Selengul İnşallah canım ya benim de bi aralar tansiyon yükseliyordu şimdilik iyi gidiyor inşallah sorunsuz tamamlarız süreci 🤲
Ruzgar_1405 Selengul 33.haftada yine doktora gidicez bakalım inşallah gerileme olmaz gelişir 🤲 Rabbim bebeğine yardım etsin tez vakitte toparlansın. Kavuşun inşallah canım 🤲
Pnrarvn Rmysaaydin ben kan sulandırıcı baştan beri kullanıyordum benimde direnç göstermeye çok yakın dedi doktor kilo alma alırsan artar dedi kiloyada dikkat edin isterseniz erken doğum yaparskm felan dedi birde kızdı bana 31 haftalığım 4 kilo aldım yinede direnci arttırır dedi
Tamam Rmysaaydin bana aynı şeyden dolayı perinatolog tuzu bırak dedi,kendi doktorum ise yaşından dolayı çok normal dedi.34 yaşındayım.
Selengul Ruzgar_1405 inşlh canm saol tek sağlığı yerinde koşunda kavuşuruz. Sizde inşlh sonuna kadar gidersiniz bana yine haber ver rabbim sağ Salim kucağına versin.
Ruzgar_1405 Selengul Tamam canım ben durumdan haberdar ederim seni. Sen de bebişinden haber verirsin.
Cbellle Asimommm bu durumu bebekten gelişim gerliğinden mi tespit etti yoksa o damarlarda sancı filan hıssettınız mıı?
Husumsu 32+4 teyim ve bebeğim 1780gr tek damarda direnç var tansiyon 11e 7 civarı tetikte bekliyorum erken doğum olacak diye
Ruzgar_1405 @Husumsu @Selengul Kızlar Salı günü devlete kontrole gittim. Karaciğer değerime de baktırmak için. Kan ve idrar verdim. Çok şükür normal çıktı idrarda enfeksiyon vardı sadece. Bebeğim 32 haftalıktı 32+3 göründü. 1983 gr olmuş şükürler olsun 🤲
Selengul Ruzgar_1405 çok şükür canm bundan sonra bi sorun çıkmaz sanmıyorum herkes de aynı olcak diye bir şey yok enfeksiyon da riskli bu haftalarda aman dikkat et. Yine haber et. Bizde bugun 20 gün oldu halen bagırsaklarımz düzene gitmedi bekliyoruz🙏
Ruzgar_1405 Selengul Tamam canım yine haber ederim. Zaten bi yandan kulağım tıkandı, ağrıdı, dişe vurdu antibiyotik kullanıyorum. Sol gözüm görmede sorun var sıvı birikmiş arkada. Takip edilecek. Rabbim bebeğine sağlık versin düzelir inşallah kuzum 🤲👶
Selengul Ruzgar_1405 inşlh allahım tüm bebeklere şifa versin. Gözün neden öyle olmuş çok geçmiş olsun.