kubra62_ BayMel ben bence çok aradaim bekledik yoktu ama 182 yi aradım bana cumartesi tam 10 da mhrs de arama yaptir direk çıkar ama hemen al iki dk da bitiyor dedi gerçekten öyle oldu mesela yarın yine 9.58 de giricem bütün bilgileri yazican tam 10 da araticam çıkıyor hemen alicam
hatmank BayMel merhaba , cerrahpaşa murat dilmenere yakınsanız kendi randevu sayfasında randevu bulmak oldukça kolay akşam saat 20:00 da yeni gün randevuları açılıyor bazen öyle bir şanski ertesi güne bile bulunabiliniyor inşallah sizede denk gelir
hatmank BayMel evet devlet hastanesi Cerrahpaşa online randevu yazıp giriş yaptığınızda ordan randevu alabiliyorsunuz
yavuzfk hatmank merhabalar Murat dilmener detaylı için randevu almak istiyoeum ama sadece kadın doğum açık perinatoloji yok nasıl alabilirim acaba
hatmank yavuzfk merhaba Peritonolojiye alınıyor aslında ama randevu bulmak biraz zor her akşam düzenli bakmanız lazım ve tam 20:00 de çünkü gerçekten dakikalar içinde randevular bitiyor . İsterseniz prof doktorlardan alabilirsiniz randevu kısmının sağında öğretim üyesi muayenesi yazan yer var ordanda alabilirsiniz o kısım ücretli ama ücretinin ne olduğunu bilmiyorum
Busranur_mnts BayMel çam sakura yapıyor perinatolojide randevuda bazılarında detaylı yapılmamaktadır diyor ona almadım diğerlerinde sadece riskli gebelere bakılır diyor ona aldım detaylı yapıyorlar orda sabah 10a alarm kur bak mutlaka çıkıyor randevu ben kolaylıkla bulmuştum hatta doktor 2 defa daha takibe çağırdı onları da haftası geçmeden buldum hemen