melikealtin 37 haftalığım dün kontrole gittim nstde sancı çıktı 1 cm açıklığım vardı ama sezaryen olacagım şimdide geçmeyen adet ağrısı gibi sancım var napmalıyım gideyim mi hastaneye
1Susuu melikealtin çok normal olduğu söyleniyor bu sancıların ama düzenli kasılmalar nişan ve su gelmesi eşlik edince ya da bu sancılar dayanılmayacak hal aldığında hastaneye gitmek öneriliyor. Bende şu an 39. haftada aynı şeyleri yaşıyorum normal doğum istediğim için evde geçiriyorum bu süreci
Beyzanury1234 melikealtin ikinci ise bekleme benimde 1 parmaktı açıklık sancılar çıktı 37+2 de doğurdum
melikealtin 1Susuu 10dkda 2 3 kere sancı geliyor su nişan falan yok napicagimi şaşırdım saatlerdir uyuyamıyorum bel agrimda var
sari_papatyam melikealtin sezeryan olacaksanız gidin bence çünkü bebek kanala falan inince sezeryan zorlaşıyor diye biliyorum normal doğumunuz başlamış gibi geldi bana ilerlemeden bir doktorunuzla iletişime geçin derim
67-anne Kızlar bende 39.haftadayım sabah çatı muayenesi oldum akşam leke geldi hala devam ediyor az az ve 10-15 dk bir hafif adet sancısı gibi geliyor
Nurkhrmnn 67-anne nasıl oldunuz doğum başladı mı ben de 39.haftaya girdim 5 gün önce çatı muayenesi oldum akşamına akıntı içinde kırmızı kılcal damar gibi lekeler geldi peçeteye sildikçe arada bir bel ağrım oluyor ama hala tık yok sizin nasıl başladı nişan neye benziyor