Zynbnur Ne durumdasınız sancılar vs var mı şuan sanki sancım var gibi gaz sancısı mı anlamaya çalışıyorum Bir yandan öksürük var habire altıma kaçırıyorum Sizde durumlar nedir
zehraninannesii Zynbnur 38+4 üm. Kasıklarım we belim aşırı ağrıyor bebeğimi tam aşağıda hissediyorum ama bi türlü gelmedi 😣
Zynbnur GizemOzdemirrr bende ilk kızımda çok beklemiştim son zamanlar sanki hiç geçmiyor benimki de galiba gaz sancısıymış lavaboya gidince geçti çünkü
zehraninannesii Zynbnur hadi ya. Yok benim son aylarda yerimde durmadığımdan dolayı hep aşağıda hissediyorum. Buaralar daha kötü hissediyorum we kasılmalar da arttı
babygirl02 Gamzekrkc1 benimde açık kahverengi akıntım geliyor 36+5 günlük oldum hastaneye gitmeli miyim acaba bilemedim ya
mehmel54 Zynbnur 37+3üz çarşamba doğum olacak nasipse kasık ağrılarım ve özel bölgemdeki ağrılar çok zorluyor gece uykuları yok hem korku hem heyecan var bakalım tek çocuklu son haftam
af_ 37+4 üm uykusuzluk bitkinlik hakim hem her şeye yetişmeye çalışıyorum hem de sürekli eksik bi şeyim mi var diye düşünüyorum belki o yüzden uykusuzluk vardır bilemiyorum:/
Deniz12345 Zynbnur 39.haftaaa anlamsdım 3.4 gündür sancım oluyor bazen çok yoğunnn ama gelen giden yok