senaninannesi_ Akşamdan beri karın ağrım var Az önce çok afedersiniz simsiyah dışkım vardı korkuyorum demir ilacı kullanıyorum ama böyle olmuyordu bu akşamdan beri ağrı ile birlikte böyle oldu sizce acile mi gideyim
Elisa0110 senaninannesi_ bende de oldu demir ilacından dolayı olmuştu doktora söyledim ilacı değiştirdi
Hkbra senaninannesi_ demir ilacının yan etkileri muhtemelen. Bende yaşadım mide barsak karın krampları ağrıları yapabilir. Ayrıca siyah dışkı kaçınılmaz.. tabi siz yinede doktorunuzla görüşün.
babymom2026 senaninannesi_ demir ilacı dışkıyı siyah yapıyor zaten korkma ama ağrı geçmezse git istersen bir acile geçmiş olsun 🙏
senaninannesi_ Karahisari 17+4 şuan uzun zamandır kullandığım demir ilacı yani hiç böyle olmamıştı ve utanarak söylüyorum duman çıkıyordu resmen
senaninannesi_ Hkbra uzun zamandır bu demir ilacını kullanıyordum ama ilk defa yaşadım yani daha önce de siyah dışkı olmuştu ama bunun gibi değildi hem karın ağrım var hem çok utanarak söylüyorum duman çıkıyordu yani
senaninannesi_ Elisa0110 yok akşamdan beri ağrım var bide riskli gebeyim ondan dolayı korktum biraz vegaferon ilacın adı
Semilk05 senaninannesi_ ilacın adı ne büyük ihtimal demir ilacından ama gidip bence içinizi rahatlatın karın ağrısı mı mide ağrısı mı onu ayırt edebiliyor musunuz
Elisa0110 senaninannesi_ hmm anladım canım şiddetli ağrın varsa Bi acile git istersen. Demir ilacın bnm kinden farklıymış
Semilk05 senaninannesi_ yani anlayamadım ızun süre diyorsunuz daha önce de dışkı siyah olabilirdi bende kullanıyorum kullanmaya başladım 2 güne siyah oldu dışkı. İsterseniz bi acile gidin ağrınız da varmış riske atmaya gerek yok