eylulunannesiiii Merhaba anneler hayırlı kandiller herkese yarın için yani bugün kandil için oruç tutmak istiyorum sahurumu kaçta yapmalıyım yani sabah ezaninda mı birakmakiyim yoksa daha erken mi biken var mı
Karahisari eylulunannesiiii ezan okunmadan önce imsak vaktinde bırakmanız gerekşr yiyip içmeyi.. Ezan sadece Ramazan ayında imsak vakti okunur.
Karahisari eylulunannesiiii gvnrzz Ramazanda öyle.. Ezan imsak vaktinde okunduğu için… Ama normalde imsak vakti okunmaz ezan imsak girdikten yarım saat kadar sonra okunur. Orucun başlama süresi imsak vaktidir
eylulunannesiiii @papatyakokulugece namaz kılmaya kalkıyoruz ya ona göre ezan okunmadan yarım saat önce yiyip namaiz kılıp yatacağım ouleyse yoksa daha erken birakacahim
eylulunannesiiii @gvnrzz teşekkürler hani ramazanlikya biraz öne alınıyor ys o yüzden bişey olur mu diye merak ettim ezan baya geç okunuyor çünkü akşam ezanı da erken
Karahisari eylulunannesiiii ne demek.. bulunduğunuz yerin imsakiyesine/ namaz vakitlerine bakın internetten imsak kaçta yazıyorsa o zaman bırakmanız gerekir. Allah kabul etsin şimdiden
Semilk05 eylulunannesiiii ben şu an yaptım gece bidsha kalkmak istemiyorum çünkü namaza 7:30 da kalkıyorum bşdaha yatcam sonra