Simef gamzeli04_ saglıkla buyutun bebegınızı canımm💕 bılgılerın ıcın cok tesekkur ederım. Kafamdakı soruları yanıtladın🌸
gamzeli04_ Simef evet evet oda tek kişilik yanında eşin de kalabilir ama dışarı çıkması kesinlikle yasak ben baya memnun kaldım Bilkent baya Uzak bana bu yüzden tercihim oraydi iyi ki orda olmuş
Elisa0110 gamzeli04_ baştan beri mi gerideydi bebek bnm de 1 hafta geriden geliyor bide paylaşmak isterseniz kilosunu öğrenebilir miyim bebeğinizin
gamzeli04_ Elisa0110 hayır her kontrole gittiğimde her şeyi normaldi 37 de gittiğimde 4 hafta geri dedi şok oldum nasıl fark etmez diye yatış verdiler hemen takıp edildim 5 gün yattım 6. Gün suni sancıyla doğum yaptım kilosu 2400 su çok küçük 🥲
Elisa0110 gamzeli04_ doğum yaptığınız hastanede mi takipliydiniz. Peki bebeği kuvöze aldılar mı kilosu düşük diye. Yanlış anlamayın bunları soruyorum çünkü bnm bebişin de kilosu bana az geliyor haftasına göre korkuyorum o yüzden
gamze6606 gamzeli04_ doğumu gece mi yaptınız gündüz mü? Bir de asistan erkek doktor, stajer, veya herhangi bir erkek görevli girdi mi size?
Beyzanury1234 zeynossssss doktorlar iyi genel olarak ama doğuma hangi doktor nöbetçi ise o giriyor benim doktorum Vildan nalbant di
gamzeli04_ gamze6606 doğumum öğlen oldu suni sancıyla evet doğumumu erkek doktor yaptirdi asistanlar da erkekti ben memnun kaldım çok ilgiliydiler onları dinledim.
gamzeli04_ gamze6606 stajer yoktu Altan muaneyi açılma var mı diye bayan asitanlar yapıyodu erkek asistanlar da vardı