erkekannesi1_ Kızlar bu ipten doğacak bebişime atkı örmek istiyorum sizce olur mu (biraz uzun örüp dışarı çıkımcayüzünü gözünü sarmak için🥹) Bu arada yeni çıkmış herhalde bu ip daha önce görmemiştim tavşan falan örüyorlar bilgisi olan yazabilir mi
Cicilininkini erkekannesi1_ internetten bakabilirsin canım olur hatta cokda güzel olur elle orülen atkılar daha kolay pratik ve sık duruyo tıg sis vs gerektirmiyo bende gecen 1.sınıf kızımın ögretmeni örerken sahit oldum cok begendim
Ecrin_47 erkekannesi1_ çok güzel olur cnm hem arılı hem bere ama bebeğin Alarjisi çıkmasa bnde bebeğime elbise başlayacağım elimdeki siparişi bitsin elbise patik yelek etek öyle şeyler 🤗
erkekannesi1_ Cicilininkini yok canım bu elle değil tığ ile örülüyor acaba tüyleri bebişi rahatsız edermi
Cicilininkini erkekannesi1_ işte orasını bilemem doğru diyorsun olabilir bir ihtimal mesela benim ortancamın alerjisi cıktı mesela pamuk yün pelus gibi seylere
Ecrin_47 erkekannesi1_ cnm bazen alarjik yapa biliyor kaşıntı yapıyor üzerinde yazıyordur içerisi de ne var
lotusflowers erkekannesi1_ yenidoğan atkı kullanamaz ki. Ayrıca ip aşırı tüylü bebeğin yüzüne temas ederse çok rahatsız eder. Bence başka bir şey örün
erkekannesi1_ lotusflowers yok hemen yeni doğduğunda değil biraz büyüyünce ne bileyim öyle hayal ettim taktırmaz mı diyosun
isimsiz12 erkekannesi1_ olabilir ama bu tür yün yumak ve tülü şeyleri doktor vs önermiyor bogazına kaçma riski olabilir
Ecrin_47 erkekannesi1_ he daha almadın tuhfyede bak cnm sor onlara zaten 1 2 3 yaş için yapacaksın yaşalarda daha sık kullanıyor 10 12 13 yaşa gelince bırak atkıyı mont bile giymiyorlar 😀😀bnim oğlum 14 yaşında iki yıldır montsuz okula gidiyor kar kış demeden çok sıkacak diyor ergenlik böyle bir şey galiba 😂18 yaşında kızım var heves etti atıkı eldiven yap dedi onlar şuna popüler ördüm bir gün takmadı 🤦🏻♀️ ama 5 yaşında ki kızım şuna takıyor çok şükür 🤣🤣