htc5858 Es07 33+4 artık sağlıkla gelsin istiyorum, çok zor geçiyor geceler uyku yok ağrılar çok kramp çok, birde 3 çocuğum daha var, Rabbime şükür yinede zorlanıyorum ama kızıma değer diyorum hep, hayırlısıyla kavuşalım 🫶🩷🤲
Minikcivciviimm Es07 33+6. Yarın kontrolüm var kızlar dua edin bebişim geriden geliyor hastanefe yattim ciger geliştirici falan yaptılar 1 haftadır beslenmemi iki katına çıkardım inşallah bebişin bütün degerleri güzel gelir gelişme göstermiştir
suragungor Es07 34+2 her sey cok sukur yolunda ama bu haftaya kadar yanmayan midemde yanginlar cikiyor gaviscon sadece 1 saat falan aliyor yanmasini yemek yemek iskence olmaya basladi agzima ne atsam midemdeki atesler yukselmeye basliyor icimde bir ejderha buyutuyor olabilirim 😂
2bebekbiranne55 Es07 çok yorucu ilk gebeliğe göre 2 yaş bebem de var ama sağlıkla kavuşmayı bekliyorum bende bi yandan iki erkek bi yandan abisi nası karşılayacak kıskanclık durumları vs doğunca tecrübe edincez bakalım
Es07 htc5858 Çok yakınız cnm Allahım sağlıkla kavuştursun Ağırlaştıkça belimden sesler geliyor Hareketim kısıtlanmaya başladı
htc5858 Es07 Amin canım inşlhh 🤲🩷 aynen öyle valla iki adım atıp yoruluyorum, üstüne birde çocuklar hasta eşim hasta bana da bulaştı, çok kötü bir öksürük var 2 gündür artık kasıklarım vajinam ağrıyor öksürünce yarın doktora gidicem bakalım ne dicek 🥲
Es07 htc5858 Öksürük ara ara bende de var Çocuk resmen korkuyor ben öksürdükçe Çok geçmiş olsun Dikkat et kendine
gunelozturkq htc5858 ya bende 32+6 haftalık hamileyim bende grip oldum biğaz ağrim geçti ama kuru öksürük var öksürmekten yoruldum vallaha ya banada eşim bulaştirdi sağ olsun 🥲 ben aile hekimine gitdim ilaç verdi verdiği ilaçlari kadın doğum doktoruma gönderdim sakın kullanma hamilelikte kullanamazsin sadece ıhlamur ve ballı süt içebilirmişim berbat haldeyim ya
htc5858 gunelozturkq hadi ya çok geçmiş olsun sana da canım, bende yarın gidicem bakalım ne dicek ler artık yoruldum öksürmekten
Es07 bongomi Aşağıdan kramp gibi 2,3 kez girdi bana 10 dk sıklaşmadıkça sorun değil denildi Nst sancım çıkmadı bugün
bongomi Es07 evet sancıların düzenli mi düzensiz mi olduğu çok önemli ve sancı olurken belde ağrıda oluyor mu bunlara dikkat edin bir an önce kavuşmak istiyorum 🥹 ama tabi ki şu an daha çok küçük küvezde kalmasınıda istemem inşallah sizde kendini yormayın bol su için 🤍
Minikcivciviimm Es07 inşallah inşallah canım tüm bebişler sağlıklı olsun vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Minikcivciviimm Es07 şükür güzel haberler aldım hala hafta haftasına gore geride ama gelişim gostermiş 1 hafta ileri atmış kendisini