jalepone Ben de @Deleted33000 , @eslem2121 ve @Baklavaseverim merak ediyorum daha doğrusu konuşmalarını sempatik bulduğum insanlar ☺️
Deleted33000 jalepone hahah sağol bacım atiğim tetiğim sepatiğim hani hiç alçak gönüllü olamayacak😂😂😂😂
svlsu kartanesi___ 1oglanannesi penbe_karisi Baklavaseverim deletedmom43191 yorgunannis jalepone Daha önce denk gelip konuştum hemen hemen her posta görüyorum ve sohbetleri çok sarıyor 😁 QueenBahar_
Deleted33000 Alya05 bende başlıyorum şimdiden ismi aklıma gelmeyenler kusura bakmasın @GirlandBoy_Mom @Meriveannesi @deletedmom43191 @Meltemanneolsun @hd_d @kahvesever__ @ErsBegAs @meryossss @aybalasmom @penbe_karisi @kartanesi___ @MomRumeysaa canlarım sizlerlee oturup karşılıklı kahve icebilsek keşke
Deleted33000 jalepone hahahah sağol cano senin ismin bana yapamadığım jalepone biber turşusunu hatırlattı kız bı beceremedim😂😂😂
annekiz6141 eslem2121 170 boy 78 kılo kumral tesettürlü gözlüklü bır karıyım sjsjjshshshs 🤣🤣🤣🤣 bebem sen ıste benim atem hemen foto 😄😄😄🥰🥰🥰😍😍😍
jalepone Deleted33000 hahah zaten o manada koydum ismimi o ara ben de ona sarmıştım 😂 fileninkiler çok güzel oluyor bence boşver yapcam diye uğraşma o da hazır oluversin 😂