deletedmom43191 eslem2121 evet biraz kendime baksam kuafor muafor takilsam güzel olduğumu anlıyorum ama evde eşofman giyip saçım topuzken kendimi hic beğenmiyorum annelik iste 3 cocukla hep sac topuz hep pijama eşofman. Giyiyorum
eslem2121 deletedmom43191 aman boşver bende öyleyim evde yüzüme makyaj sürmem nasıl rahatsam öyle senin kalbin çok temiz biliyorum ben
deletedmom43191 Fatma_furkan1996 cok sikintiliyim gercekten bunaldim kafayı alıp issiz biyere gidesim var son ses müzik açıp hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 kendini bu kadar bunaltma canım inan bana sağlıktan başka herşeye çözüm var bu kadar da stres yapıp da üzme kendini
deletedmom43191 eslem2121 saol canim cok saol 😔😔 gecen sacimi kestirmeye gittigimde sac kesilip fön yapildi ya üff kendimi tanıyamadım bakamıyorum kendime bu aralar bunalimdayim hepten herseyi saldim
eslem2121 deletedmom43191 est üç çocuk çok zor ben ikisiyle çok kötü oluyorum ama sen güçlüsün üç çocuğa bakmak kolaymı nide hamaratsın