mor_menekse1 2.gebelik zorunlu sezeryan yakın olanlar gün aldınız mı dün gün aldım bende çantalar hazır mı isim hazir mi aayyyyyy cok az kaldı kiz tahliye oluyoruz Allah’in izniyle 😅😅
Fgozde3849 mor_menekse1 36+5 :) 23 ünde sezeryan olacağım sırt ağrılarım başladı ateş basıyor bazen mide zaten sorunlu
queenofrose mor_menekse1 36. Hafta. Yarın sezaryen konuşacağız. Midem çok kötü. Artık yoruldum. Sağlıkla zamanında alalım kucağımıza ins
Sevo36 mor_menekse1 sizinle aynı gündeyiz evet gün aldık nasipse 29 ocakta kızımla kavuşacağız sezeryan olacağım sizin ne zaman 🩷
mor_menekse1 Fgozde3849 ya son demeler çok zor banda 21nde dedi az daha kalsın diye 28 ocağa anlaştık 🥹 ilk doğumun erken olması bana tedirginlik yarattı geç doğsun katlanirim dedim sağlıkla kavusalim
Asli0808 37+2 bel agrisi dışında iyiyim çok şükür 16 aylik da bir bebem var üstelik pek dinlenemiyorum normal dogum olacağı için ne zaman geleceği belli değil sagsslim alırız kulaklarımıza insallah kızlar
mor_menekse1 Asli0808 ay insAllah ewdeki cocugunda küçükmüş Allah yardımcın olsun 😍 benimde ikizlerim var heyecanla bebeği bekliyorlar
queenofrose mor_menekse1 ay rahat hareket edememek o kadar zorluyor ki. Mide yanmasından birşey yiyemiyorum. Benimde ikinci sezaryen. Bı an önce iki hafta geçsin. O mis kokuyu içime çekeyim istiyorum 🫠
mehmel54 mor_menekse1 benimde ikinci gebelik zorunlu sezaryen 37+3 çarşamba doğum çantası hazır her şeyi hazır ismi de hazır herkes de hazır ama ben hazır değilim doğurmak istiyorum evet dayanamıyorum falan ama ay gün aldığım andan beri beni bir korku saldı ilkinde çok rahattım şimdi neler olacağını bilmek beni korkutuyor halbuki ilk sezaryenim çok kolay ve rahat geçmişti 😅
mor_menekse1 mehmel54 ayyy sende de mi öyle oldu bende gün aldığından beri bir tedirginim bir korkuyorum 😂 başına gelecekleri bildiğimden mi bilmiyorum ikizlerim var birde onları birkama şeysi agalayip duruyorum Allah’in izniyle dogursaydik kolaylıkla :)) haftaya carsaba mi
mor_menekse1 queenofrose vay be 🤣 nasıl biran önce istyorsun bnde korkudan snaki daha hızlı geçiyor günler hem kavuşmak istiyorum hemde böyle de güzeldi be diyorum şimdi yeniden bir bebek buyutmekte ayrı bir mesele Sağlıkla gelsinler az daha sabır :)
mehmel54 mor_menekse1 evet haftaya çarşamba. Bende kızımı geride bırakacağım için belki de aşırı gerginim of geçmek bilmiyor