ays2458 yonca11 olsun olsun sağlık olsun benim ikizler var iki yaşında birşey olmaz Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah
birkizbiroglanikizanne Bizim ilki normal geri çekilme korunması ile oldu 2. Evladı istedik 3 yıl olmadı sonra oldu şuan gebeyim ama doğumdan sonra da geri çekilme ile devam
prs_99100 buseyener4820 kondomla hamile nasıl kalınıyor ki, en koruyucu oymuş gibi geliyor bana hep 🥲😭 Özel olmazsa acaba ilişkinin başından beri mi takılı oluyordu yoksa sonlara doğru mu takıyodunuz.
buseyener4820 prs_99100 Hatayı orada yaptık sanırım sonuna doğru takıyorduk latex alerjisi var bende çünkü yani malum yetişemiyor ya da aradan kaçak olmuş olabilir o yüzden ama spiral daha etkili demişti doktor ama o da kayabiliyormuş anlamış olduk 🤗
Gnl54 kartanesi___ 3. sezeryan olacagim şuan ki ne spiralle gebe kaldim doguma 1 ay var baglaticam rabbim olmayana versin
Gnl54 sima1414 adamlar istemiyor ki kime sorsam esleri hep rahatsiz oluyor e haplar falan hormonlu oldugu için bünye değişiyor ben 3. Sezeryan olacagim ve baglaticam mecbur şuan ki spirelle gebe kaldim
smyyglgnn kartanesi___ 3.sürpriz gebeliğim. Bağlatmayı düşünüyordum taki dinen haram olduğunu öğrenene dek. Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk. Ama demek ki bunun bile garantisi yokmuş. Spiralinde sağlıksız olduğunu düşünuyorum. Doğuma 5 ayım kaldı. Şimdi kara kara düşünüyorum napıcam diye.
defneyasemin Gozdeeb ağır iş değilde illaki ev işleri hepimiz yapıyoruz sonuçta bende kayma söz konusu degildi öğrendiğimde bile spiral yerinde duruyodu kaymamıştı
gozdenur06 eda2401 en son bende öyle yapıcam onun yüzünden evlendikten sonra 2 adet anca görebildim sonrası malum hamilelik olsun başım üstüne Allah bi can nasip etmiş en güzel şekilde bakarım ama ben bu kadar erken istemiyodum
eda2401 gozdenur06 sadece onların rahatlığı için biz çile çekiyoruz hiç gerek yok bence de. Çekin resti bu kadar şımartmaya gerek yok erkek milletini😂
aselinannesi38_ kartanesi___ aynen canım ya adamdan kaçıyoruz resmen ceketini assa hamile kalıyoruz😅😅