sym_yc seniseviyorumallahim çok şükür 21+0 ama neredeyse 17. Haftadan beri hissediyorum🫠🫠 benimkileri şu an dışardan da hissediyorlar 😅 babalarıyla oynamaya başladılar
busu1 irmb Ben 21deyim hafta farkındandır inşallah suyumla alakalı mı diye düşünüyordum da detaylıda hafif inmişti
aybike2212 seniseviyorumallahim 19+2 bende 16.haftadan beri hissediyorum fakat son 2-3 gündür özellikle içerde sanki horon tepiyor bir kızım var kızımda bu kadar değildi şimdi nasip olursa oğlum olacak içerden belli etmeye başladı kendini
evinannesi aybike2212 bende 3. Gebeligim bu kız olacak hareketleri çok az pıt pıt şeklimde oğlanda böyle değildi kızlarda normal mi yani net ne zaman hissettiniz 21+2deyim
Washingtonxyz 19+6 yim sesleniyorum elime karnima koyup oglum filan gibi duyunca karninda hareketleniyor hissediyorum 😊
seniseviyorumallahim Washingtonxyz yalnız hareketlere başlıyor, eşimi çağırıyorum duruyor. Hep mi böyle olur yaaa🤣
busu1 asdffoo O çok normal başlarda öyle olurmuş genelde gece haraketleniyor dinlenik haldeyken ya uyurken belki tekme atıyordur
beriii47_ seniseviyorumallahim bende 1 haftadır yavaş hissediyorum plasenta pervia aşada ondanmı az hissediyorum bilemedim oğlumda 13 haftada minik minik sonra güçlü hissettim kızım olcak Allah nasip ederse 19+6 oldum
aysimaaa1 seniseviyorumallahim yeni girdik 20. Haftaya 16. Haftadan beri net hissediyorum aslında ilk gebeliğim ama erkek bebişler böyle galiba daha çıkmadan içerden şovlarını yapıyorlar 🤍😂