Deletedmom_7156 Ne durumdasınız bizim ufak tefek şeyler hariç herşey tamam ama daha hazırlık kısmına geçmedik yıkama ütülüme çanta hazırlama ne zaman düşünüyorsunuz 31 haftadayız biz
teraziela Deletedmom_7156 ben yıkama yapmıştım bugün yavaştan hazırlamaya da başladım ama hala tam anlamıyla hazır değil🤭 bence sizde yavaştan başlayın ☺️
bsrbrkysr184_ Deletedmom_7156 29+6 yarın 30 inşallah bazı eksiklerim var onları aldığımda başlayacağım inşallah 31 haftalık oluyor 24 alışveriş yapacağım sonra yavaş yavaş başlarım inşallah 😊
doimom Deletedmom_7156 benimde mart sonu herşeyi hazır, yıkama ütüleme hastane çantası hazırlama kaldı🫠
Zeynepefem Deletedmom_7156 34 35 gibi arkadaşım gelecek once butun evi temizleyip sonrasinda da kiyafet yijama utuleme yapacagiz insallah. Şuan erken oldugunj dusunuyorum ya
Deletedmom_7156 teraziela bu hafta başlamayı düşündüm ama kızım hasta oldu artık o igleşince yıkamaya başlarım diye düşünüyorum
Deletedmom_7156 bsrbrkysr184_ benim bez ıslak mendil pişik kremi kaldı bide hastane terliği bunlarıda yıkayıp ütüleyip çanta hazırlayana kadar alırım diye düşünüyorum
Deletedmom_7156 Zeynepefem yaa ne güzel arkadaşınızın yardımcı olması bi kızım var ondan dolayı galiba anca bitiririm gibime geliyor cünkü buzluk içinde bişeyler düşünüyorum
bsrbrkysr184_ Deletedmom_7156 aynen canım benim de onlar kaldı pamuk bez ıslak mendil pişik kremi kendime pijama takımı alcam genel olan herşeyi hazır çok şükür 🥰
Zeynepefem Deletedmom_7156 buzluk için bende dusunuyorum onlari da simdiden baslayip yavas yavas yapsam iyi olur aslinda borektir pogacadir annemi cagirip yaprak sarmasi da sardirtmak istiyorum bakalim daha vaktimiz var telaş yapmayalim bence :)
1kelebek1bebek Deletedmom_7156 Merhabaaa 🐣 30+4, eksiklerimiz var hala. 15 tatilde hazırlıklara başlamayı planlıyorum 🙊 Doğum planlı sezaryen 12 Mart gibi gözüküyor bakalım daha vakit var diye düşünüyorum inşallah vaktinde gelirse yavaş yavaş hallederim diye acele etmedim 🥲
cansuvet Bizim şubat sonu mart başı bence en geç 30 başında başlayın çok uzun sürdü evin kendi işleri de var çünkü Günüm de günümü tutmuyor hep iyi olmuyorum
Deletedmom_7156 cansuvet evet evin işlerini hiç saymıyorum zaten ama gerçi tek zorluk şey mutfak dolabı beni bakalım plan yapıp başlamam lazım benimde bi gün yapsam ertesi günü yapamıyorum bakalım nasıl gidecek herşey
Deletedmom_7156 Zeynepefem sizin kaç gününüz var bizimki planlı sezaryen olduğu için 38 de dogmuş olucak inşallah ondan dolayı birazda heyecan biraz telaş var
Zeynepefem Deletedmom_7156 benimki normal dogum gozukuyor hic bilmiyorum 38 39 41 42 bile olabilir belli degil yani😄
Deletedmom_7156 Zeynepefem ben kızımı 42 ye kadr normal olsun diye bekledim bekledim olmadı sezaryenle geldi dünyaya o stres çok kötü oluyor doğdu doğacak ama gelen giden yok şuan kafam ondan rahat 😅
Mom_1217 Deletedmom_7156 Benim de yarın 33haftalık olacak,eksikleri var haftasonu onları tamamlarsam ben de yıkama ütüleme hastane çantası gibi hazırlamayı düşünüyorum
Deletedmom_7156 Mom_1217 zaten bunları yapmanız 1-2 haftayı bulursa 35 de herşeyiniz hazır olur sağlıkla gelsin inşallah
Zeynepefem Deletedmom_7156 dogrudur sezeryan olunca daha rahat oluyordur jnsan ne zaman gelecegi belli olunca 😄 bende 38 den sonra bol bol yururum merdiven iner cikarim sancim gelsin diye hayirlisi artik