busecalimli Önerebileceğiniz bir kadın doğum doktoru var mıdır😰 doktorsuz kaldım kafam çok karıştı kızlar yardım edin lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
piremses34 busecalimli gebze fatih devlet hastanesine gidiyorum nurefşan günal kadın işinin ehli 26 sında doğumum var umarım onu da kazasız belasız atlatırım
kkaahhss busecalimli yüzyılda Çiğdem hocaya gidiyorum ıkıncı hamileliğim ilkinde de onunla idim gözü kapalı herkese tavsıye ederim . Çok ilgili Sakin güler yüzlü bıri
busecalimli kkaahhss istediğimde kolay ulaşabileceğim ve kayhıları azaltan biri mi acaba? robot gibi doktorlar çok yorucu oluyor
kkaahhss busecalimli aklınıza takılan her detayı detaylıca anlayabilecıgın sekılde sonunda senı rahatlatabilecek sekılde iletişim kuruyor kesınlıkle .ama herkese numarasını verıyor mu telefonla iletışim kurmak hakkında net bırsey dıyemem açıkçası .ben hamilelik degıl ama doğum sonrası bir tek iletişim kurma gereksınımı duymuştum çünkü
bedriyecirako Medicalpark mine atlı müthiş bir doktor kesinlikle tavsiye ederim 2. Hamileliğim, ilkinde de kendisine gitmiştim