Yaklaşık 2 haftadır öksürük burun akıntısı yaşıyordum bu belirtileri azaldı akabinde mide bulantısı ve şiddetli kusma şikayetlerim arttı hastaneye gittiğimde geniz akıntısından kaynaklı olabileceği söylenip antibiyotik tedavisi başlandı 5 gün kullandım geceleri de uyutmadığı için bugün yine gittim ve gittiğim 3. Doktordu. Gebelik ihtimali soruldu hepsinde de ama gururla yok demiştim bu sefer baktırayım dedim ve sonuç 156 bin küsür çıktı😁 akşam saatlerinde öğrendik ve nöbetçi bir kadın doğumcu bulup hemen randevu aldım 19:30a. Kalp atışlarını duyduk. Bir önceki gebeliğim tsh yüksekliğinden kaynaklı sağlıklı gelişememişti ve kürtaj olmuştum zorunlu bu yüzden kalp atışı duyamamaktan korktum hala etkisinden çıkamıyorum🥰 bu sefer daha temkinli olmak için kimseye söylemeyi düşünmüyoruz en azından 3. Aya kadar. Bende sizlerle paylaşmak istedim beni en iyi hamiş annişler anlar diye❤️
Bu arada inanılmaz bir koku hassasiyetim var evdeki hiçbir şeyin kokusunu almak istemiyorum kocamın kokusu bile no, parfüm kullanmayı vs her şeyi bıraktım diyebilirim önceden de koku sıkıntılarım vardı ama hamilelik sürecinde her şeye öğ modundayım..