toprak6671 Merhaba anneler 11 haftalık hamileyim yarın kandil diye oruç tutmak istiyorum şuan bebeğe bir sıkıntısı olur mu acaba mide bulantısı dışında pek bir sorun olmuyor tutacak olan varmı acaba yarın oruc
flz3576 toprak6671 tutabiliyorsan tur günler kısa zaten ben turnuvam 26 haftalıgız hayırlı kandiller diliyorum şimdiden 😇
hd_d toprak6671 ben 16 haftalik oldum bebek gelisme doneminde bisey yemeyim karnim gur gur ediyo vllahi su icme istegim de yeni yeni artti cesaret edemiyorum o yuzden ama kendine guveniyorsan tutablirsen tutablrsn doktoruna da sorsan olur aslinda
Akar06elif06 toprak6671 32 haftalıgım Pazartesi ve persembe dahi tutuyorum yatın da tutucam dengeli beslenirsen bebek susuz kalmazsa. Bi sıkıntı olmuyor
toprak6671 hd_d tansiyonum düşüyor sadece arada bir sknti olmaz inşallah deneyeceğim 🌸 teşekkür ederim
toprak6671 esrayde açlıktan yana skntim yokta arada bir mide bulantısı oluyor yok olsam da deneyecegm bakalm inşallah bir sknti olmaz 🤗
hd_d toprak6671 rica ederim canim dene baklm ama kendini kasma sikma tamammi dikkat et allah kabul etsin simdidenn🙏❤️
dilosunuz toprak6671 midem aç kalınca direk bulaniyorum tutmayı çok isterdim ama tutanlarinda Allah kabul etsin inşallah 🙏🌸
asey232_ toprak6671 çok istiyorum aslında ama kendime hiç güvenmiyorum 2 tane küçük çocuk var onlarla güne erken başlıyorum ayrıca 29 haftalıgım tansiyonum düşüyo sürekli ama içim içimide yiyo namazımı kılar kuran okuyorum dıe kendimi avutuyorum
ikibalannesiii toprak6671 çok istiyorum ama tutamicam 6+4 üz daha ama çok fazla acıkıyorum bişey yemediğimde elim ayağım titriyor bide oğlumu okula götürüp getirme olayım var hepten biterim gönül çok istiyor ama Rabb’im biliyor tutanların orucunu kabul etsin inşallah Rabb’im 🤲
dilosunuz toprak6671 Allah kabul etsin inşallah 🙏 ben tutmadım tutamayacagimi bildiğim için günde 4 5 kere yemek yiyorum
asey232_ toprak6671 Amınn canım amin allahom bizlerinde dualarına böyle kabul eylesin keyfi yere değil sonuçta
Busranur_mnts toprak6671 35 haftayım aç uyanıyorum dilim damağım kuruyo acıkınca duramıyorum ramazana da lohusalık denk geliyor bu sene oruç gitti benden 🥲🥲