twobabymomm Kızlar bebeğim 13+2 günlük. 2 gün önce doktora gittim arkasını dönük pozisyon bulamadım ama kıza benziyor dedi. Siz de bir bakar mısınız değisebilir mi.Allah hepimize hayırlı eblatlar nasip etsin🤲
42havvanur twobabymomm saglikla kucaginiza alin ins🤲 bir sorum olacakti bacak arasini cekmek icin karindan mi bakiliyor vajinal mi daha once bende hic boyle birsey olmadi merak ediyorum 😊
Zehrailly twobabymomm Valla hiç göremedim ki canım ama hislerim kız gibi diyor. Ben 14+3 ken doktor %80 kız gibi görüyorum diyor 2 gün önce 18+3 ken kesin kız olduğunu öğrendik her açıdan baktı bacak arasını çok net şekilde gördüm bu saatten sonra değişirse zaten hepimiz şok oluruz 😂
Gokturkmom_ twobabymomm Gönderdiğim çoraplar ayağına oldu muuuuuu Mendili eline, mendili verdim gelineeee
twobabymomm cadii bir kızım var ben de merak ediyorum 16. Haftada devlete gidicem eşim özele gidemem param yok dedi 🤣
twobabymomm Zehrailly sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de bir kızım var bir tane daha olursa ne mutlu bana🥰🥰