anne9800  Kızlar ilk yaptığımda çıkmadı 2-3 dk bekledim sonra 2 saat sonra baktım hafif çizgi vardı sizce nedir bu . Reglime 6 gün var daha
HunilerBenden anne9800 Hangi marka ilk 10 dk içinde çıktıysa pozitif olabilir ama sonradan bakmışsıniz kan verin derim ya da testi tekrarlayıp bekleyin dakikasını varsa tekrar çıkacaktır.
Busranur_mnts anne9800 5 dkdan sonra çıkanlar kuruma olabilir regle de daha varmış ben 3 gün kala anca çizgi gördüm siz de 2 3 gün kala yeniden yapın 5 10 dk başından ayrılmayın sonra sonuçlar yanıltıcı olabilir
anne9800 HunilerBenden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diye kan vermedim her verdiğimde negatif çıkıyor
Bdks98_ anne9800 Şu anki tabloya bakınca negatif görünüyor ama regl gününe daha 6 gün var. Bu kadar uzun süre sonra çıkan çizgiler genellikle kuruma çizgisi olabiliyor. Regl gecikirse testi tekrar yapmak en güvenli yol olur 😊
Busranur_mnts anne9800 ben pcostum klomrn kullandım çatlama günümü biliyordum ondan sonra takip ettim hafif kasık ağrısı batma vs olmuştu ama genelde regl öncesi de belirti kluyo
alyoo anne9800 Benim erken gebelik testim negatif çıkmıştı kanda öğrendim hamile olduğumu yine de güvenmeyin derim evde yaptığınıza