yagmurx Kızlar düşük riski ne zaman azalır sürekli düşük endişesi yaşıyorum kalbi dururmu vs yada kanamam olursa diye endişeleniyorum. Doktorunuz ne zaman rahatsınız artık dedi?
orhismommmmmm yagmurx bence risk sıkıntı Hamileligin sonuna kadar devam edıyor ya bende aynı şeyleri yaşıyorum birde 12. Haftada kanamam oldu daha çok korktum
damla6565 yagmurx normalde 12 haftadan sonra azalıyor falan diyorlar ama ben inanmıyorum çünkü risk bebek doğana kadar var bence çünkü burada da okuyorum 20. haftalarda 28. haftalarda bile bebeklerini kaybedenler oluyor 😑
yagmurx orhismommmmmm 8 haftalığım ve 2 düşük yaşadım kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum pıhtılaşmadan dolayı o yüzdende çok kafaya takıyorum neden 12. Haftada kanamanız oldu önceden böyle bi problem yaşadınızmı lekelenme vs
orhismommmmmm yagmurx ilk gebeligim. Bizim annemlerın inekleri var elektrık çarptı üç tanesi öldü hamile olan da vardı ona çok üzüldüm ağladım ertesi gün kanamam oldu çok şükür şimdi iyiz
yagmurx damla6565 evet bende böyle düşündüğüm için hep korkuyorum ve sevinemiyorum bişey olursa kendimi kaptırmayım diye