tgc1nur Şeker yüklemesini erken yaptıran varmı ? Ben şuan 16 dayım tokluk şekerim 155 çıktı aslında dahiliyeci normal dedi ama kendi doktorum fazla 140 olması lazım şeker yüklemeni 19. Haftanın ortasında yada 20 de yapalım diyor
doimom tgc1nur benimde gebelik şekerim çıktı. Evde ölçüm yapıyorum tokluklarım için sınır 120 verdi benim 105-115 arası çıkıyor normal. Ama açlıklarım yüksek çıkıyor. Açlık sınırıda 95 sınır dedi benim 87-101 arası çıkıyor
Fuunndaaa tgc1nur birirci saat 120 ikinci saat 140 olması lazım tokluk kan şekerinin ki benim doktorum 120.yi.geçmesin diyor biraz yüksek çıkmış sizinki
Yazmelegi_ tgc1nur ha yok şekerim normal seyrettigi için 24-28 arasi yapılır demisti o aralıkta yaptırmıştım ama szin seker yüksek çıktığı için erken yapmak tedbir almak istemiştir
Fuunndaaa tgc1nur benim önceki hamiligimde çıkmıştı gebelik şekeri perintoloji doktorum yine çıkma ihtimali yüksek dediği için ben evden düzenli ölçüm yapıyordum bana çok erken haftalarda yüklemeyi önerdi ben yaptırmadım 30+5 im açlık tokluk veriyorum ve diyetime uyuyorum
tgc1nur Yazmelegi_ bende korktum biraz erken yapılırsa bebeğe zararı olurmu 24-28 dendiğine göre aralığın bi bildikleri var ki o haftalara koydular diye düşündüm endişelendim 🥹