bebegimle_ben melike__41 canim nasil oluyor banada anlatirmisin ben suan test yapiyorum koyulasma olunca iliksi olcqk demi sinra ertesi gun bidaha sonra bidaha bana aciklarimisin
bebegimle_ben melike__41 sen nasil yaptin canim pik koyu cizgiyi gorunce nasil yol izledin yardim i olurmusun
melike__41 bebegimle_ben Canım ben gece 00.00 test yaptım pik ti sabah silikleşti akşam bi daha yaptım daha da silikti o gün ilişki oldu o ilişkiyle hamile kaldım
melike__41 Deletedmom_878 bebegimle_ben Pik gördüğünüzde ilişki silikleşince mutlaka ben öyle yaptım yani bugün kalp atışını gördüm
Deletedmom_878 melike__41 ne zaman yapıyım testi canım bence de pik değil ama olacak gibi ama daha 10. Günüm bugun döngümde uzun çok aşırı kafam karıştı
melike__41 Deletedmom_878 tamam kuruma önemli değil il attığın testi de gördüm yarın yap yarınkinede bakalım 2 güne pik olur
Deletedmom_878 melike__41 tamam aşkım kaçırırım piki diye korkuyorum seninki gece olmuş ya ondan da panik yaptım
bebegimle_ben melike__41 en guzeli pik gordugunde iliksiye girmek devam etmek siliklesse bile benim arkadasim cevrem boyle kaldi hamile bende oyle uyguluycam bakalim gelin kizimizda hamile oda oyle yapmis en azindan kacirmamis oluyorsun garanti oluyor😊
bebegimle_ben melike__41 simdi diyelimki melikecim 19 20 21 tarihte yuksek gozukuyor benim pikim bunu aciklarmisin nasil iliski olucak yada istagramin varmi sana resim atarim cunku burdan atilmiyor benim tesekurler
melike__41 bebegimle_ben canım t çizgisi c den daha koyu yada birebir aynı koyulukta olucak yoksa pik değil zaten aşırı koyu olunca sonraki gün silikleşir anlarsın yani aşırı koyu dan sonra silikleştiği zaman ilişki
melike__41 bebegimle_ben Bak gece 00.00 da pik yakaladım sabah silikleşti ama tabi o gece 00.00 da pik den önce koyulaşma olmuştu yani o gün pik olucağını tahmin ettiğim için test yapmıştım
Deletedmom_878 Esma006 aşkım başladım hatta yaptığım ovülasyonu attım bi bakıp yorumlarmısın ilk defa yapıyorum da
bebegimle_ben melike__41 bende gunde bir kere yapiyorum canim test bana oyle onerildi simdi pik gorunce iliski oluncak diyorlar bide siliklesirken