Deletedmom_878 havva_5 aynen öyle canım ne zaman yumurtladğımı tam bilmiyorum ama şu an 9. Günüm kasık ağrım akıntım yok döngümde biraz uzun geç yumurtlarım diye düşündüm
Deletedmom_878 melike__41 yarın başlayım canım inşallah yarın 10. Günüm oluyor öğleden sonra sıvı alımını keser başlarım senin kaçıncı günde oluyordu genelde bizim aynı gibiydi bu ay 33. Günde adet oldum
bebegimle_ben Deletedmom_878 bebegimle_ben melike__41 kahverengi lekemi geldi canim melike bir ebe benim hesapladi yumruttlama donemi 19 20 ocak dedi 19 unda birlikte oldum esim le bu iki gun pik dedi bana 20 sinde olmadi 21 bugunde olucak ama anlamadigim teste cikardi pik diye baska sitede 15 ocak 24 ocak hamile kalma sansin var dedi ben anlamiyom 2 ocak adet senin kacta pinar melike adet gunun melike benim duruma ne diyorsun test koyu olcakken acik cikiyor bugunde yapicam bakalim hayirlisi
melike__41 Deletedmom_878 benim normalde 19. Günde felan oluyordu ama hamile kaldığım ay erken oldu yani 16 da ovülasyon oldu
melike__41 Deletedmom_878 bu arada ben pik i gece 00.00 da yakaladım eğer 00.00 da yapmasaydım sonraki gün silikleşti yakalayamayacaktım
havva_5 Deletedmom_878 hmm anladım, siz riske atmayın yine de testiniz bolsa erkenden başlayın bakalım kaçıncı günde göreceksiniz
Deletedmom_878 havva_5 evet evet yeni aldım başlıcam sabah inşallah atarım sürekli yorumlarız beraber
melike__41 Deletedmom_878 Bak canım hamile kaldığım ovülasyon hem erken oldum 16. Gün saatlere bak 00.00 da pik öğlen 12 silikleşti akşam baya silikleşti akşam yapmasam pik yakalayamıyorum
Deletedmom_878 melike__41 doğru canım ben hiç yapmadım bakalım ne olacak bu ay inşallah yakalayabilirim biraz koyulaşmaya başladığı zaman akşamda yaparım artık
Sevim1902 melike__41 Piki kaçırmadan bahsetmişsiniz günde iki kez mi yapmak gerekiyor testi .benim de agrı akıntı çok ama pik yakalayamdım galiba
havva_5 hanega döngü uzunluğumuz aynı ama testim bitti benim, alınca ben de bi böyle denicem ya 10.günde hep pik görüyorum genelde bi sonraki gün çatlamış oluyo silikleşiyo siz kaçıncı günde pik görüyorsunuz döngünüze göre?