bebegimle_ben Deletedmom_878 gogebakk bendede yok canim ya az az geliyor pinarda elenecek nerdesyse pik
Deletedmom_878 gogebakk akıntım başladı sonra koyulaşmaya başladı öyle farkettm ben ilk yapışım bi öğrensem
defneninaannesiiiii Deletedmom_878 Benim bu şekilde canım ben akıntıda kan gördüm aşırı kaşık ağrım var adet oldum diye yapmadım hadi bugün son bir yapim dedim böyle çıktı innovita da çıkmadı canım ama bu farklı marka napıcam bilmiyorum
duygumfoca Deletedmom_878 16. Gün bugünse bugünüde değerlendir canım her gün aynı saatte yap ben sabah yapıyordum
Deletedmom_878 melike__41 evet bugün pik olsa bile yarın değerlendirmek daha iyi diye düşünüyorum üst üste de sperm kalitesi düşer demi sen ne zaman değerlendirdin canım
bebegimle_ben Deletedmom_878 valla akintin varsa pik yakinsin vanim bende hala yok az a geliyor gunde ama nasip bakalim
bebegimle_ben melike__41 evet ya pinar eleniyor pike cok yakin valla bende akinti hic olmadi bence zamani var benimde insallah
bebegimle_ben Deletedmom_878 insallah canim benim digruya akintim yok olsa pik olurdu az az geliyor ama oyle cok degil gecen ay cok gelmisti ama bizim doktor yumurtalik gunlerini hanlis verdi nir ay col oldu