bebegimle_ben Deletedmom_878 evet canim valla sanki 21 22 23 demi pik olucaz biz arkadasin nilun dedigi gibi
bebegimle_ben Deletedmom_878 benim su icesim gelmiyor anlamiyom canim 3 saat once birakiyorum suyu nasil seyreliyor test ben 12 kadar su iciyorum haplarim var bir bucuk litre mecbur icmeliyim
bebegimle_ben Deletedmom_878 o yuzden iyi cikuyor testin canim benim hic koyulasmadi bakalim 21 22 23 24 insallah pik olur ya teste devam
bebegimle_ben Deletedmom_878 aynen canim elimizden veleni yaptik gerisi allahtan insallah insallah piki gormek sevinmek bizede nasip olur
bebegimle_ben Deletedmom_878 yemin ederim aglamamak icin kendimi zor tutuyorum bu kadar caba bosami gitti😔🥺
Deletedmom_878 gogebakk of inşallah şu test falan uğraşmayalım artık sen nasıl değerlendiriyorsun canım
melike__41 Deletedmom_878 bakalım inşallah gerek kalmaz da çizgiler seni germesin normalde zaten ovülsyonun 17.18. Gün felan olur döngün uzun bekle
melike__41 Deletedmom_878 iyi çok şükür bekleme dönemindeyim dün kalp atışını dinledik herşey normal gidiyor bir daha 10. Haftada gidicem kontrole
Deletedmom_878 melike__41 benimde 2 olursa 3 olacak canım kızım var diğeri 8 ay önce düşükle sonuçlandı