gogebakk bebegimle_ben günaydın ❤️ benim test sabah koyulaştı saat 2de açılmaya başladı ama daha pik olmadı hiç bekliyorum 13.gün döngüde
bebegimle_ben gogebakk valla resim atabilinmu canim benimde dun koyulasmisti az ama gece kasik agrim gogsumde agri vardi buda normalmis bakalim piki bir yakalasak iyi olcak canim
gogebakk bebegimle_ben pik olmadı dedim 2 3 güne pik olur bi anda sabah koyuydu öğleden sonra yaptım silik çıktı resim atayım
bebegimle_ben gogebakk benimki senin resimdeki 12 ocaktaki testine benziyor canim ayni oyle cikti bugun
gogebakk Deletedmom_878 bence daha var ikimiz de aynı durumdayız 2 gün falan ama her gün yap testi kaçırmayalım
melike__41 Deletedmom_878 canım sanki diğerlerine göre daha mı silik diğerleriyle yan yana koyup atsana bi
gogebakk Deletedmom_878 saat 12 gibi yaptım ama yarın saat 4te yapacam saatini yanlış yaptım sanırım ben
bebegimle_ben bebegimle_ben bende bugun midem bulandi cikardim anlamadim neden oldu yumurtlama gunundeyim hala hayirlisi
Deletedmom_878 gogebakk bende genelde 3 te yapıyorum da bugün 4 te yaptım geç kaldım su içmeyi kesiyorum saat birde öyle yapıyorum bugün biraz daha koyu gibi benimki ben erken yumurtlayacam sanırım
bebegimle_ben Deletedmom_878 o super canim bende 3 te yaptim dunkuyle ayni sanki ama biliuorum yarin artacak benim takvimde doktorun verdigi yuzdeleri var pazartesi yuzde 21 en yuksek gun ama seninki az kalmis
Deletedmom_878 bebegimle_ben iyi akşamlar canım testim biraz daha koyulaştı bekliyorum pik olmasını yeni gördüm valla bildirim gelmemişti sen nasılsın
Deletedmom_878 bebegimle_ben evet uygulamada benimde öyle de dur şuanki resmini atıyım sence kaç günü var