Deletedmom_878 Kızlar döngünüz kaç gün genelde adetin kaçıncı günü pik görüyorsunuz yarın adetimin ilk gününden itibaren 10. Günüm olacak yarın başlamayı düşünüyorum da bilgilendirir misiniz
gunes_22 Deletedmom_878 28 günde bir olan 14. Günü yumurtlar ben yumurtlama zamanı acayip kasık ağrısı yaşıyorm ordan biliyorum ama senin adetin örneğin bir 28 günde bir ay 30 günde bir oluyırsa şimdi başla bence test yapmaya
Perim2 Deletedmom_878 canım benm 30 günde bir döngüm pik görmem genelde değişiyor mesela 2 ay önce 18 gün pikti geçen ay 22. Gün pik oldu yarın başlayın siz bence iki günde bir kalacak şekilde
Deletedmom_878 alpek geçen ay 33 günde oldum böyle bir kaç gün geç bazen 30 31 32 oluyor canım düzensiz gibi biraz
zynp92 Deletedmom_878 geç kalmadin bence zaten 30 günde bir oluyorsan geç değil yarın basla ilk idrarla yapma birde testi yapmadan iki saat önce felan sıvıyi kesmen lazım ins en kısa sürede görürüsun piki 🥰
alpek Deletedmom_878 16-18 gün arası pik olur senin muhtemelen çünkü hemen hemen yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunuyor
melikeyaren31 Deletedmom_878 ben ovulasyonla çok takip yaptım ovulasyonla gebe kaldım bazı aylar reglim bittikten 2 gün sonra yumurtlama gördüm ve o ay yine reglime 10 gün kala yine yumurtlamam olmuştu diyeceğim o ki regli bittigi zaman başlamnızı öneririm eger isterseniz tabiki 😊
gunes_22 Deletedmom_878 pik gördüğün günü ve ondan sonraki iki günü toplamda 3 kez değerlendir mutlaka
Deletedmom_878 melikeyaren31 anladım canım ilk defa yapcam bu ay bi bakayım olmadı diğer ay öyle yaparım çok teşekkür ederim