eed21 kbratdr sıvısı hakkında bir şey demedi bana da. Özellikle başgelişken dönmesi moralimi bozdu. Umarım düzelir ya. Diyet vs mi önerdi size de
kbratdr eed21 hayır diyetle ilgili hiç bişey demedi nst ye bağladı nst si bile 32 haftaya uyumlu dedi son adet tarihinden emin misin dedi bende çok eminim.
eed21 kbratdr sağlıkla kavuşalım inşaAllah bana da tam anlamıyla diyet değilde tatlı ve karbonhidrata dikkat et dedi hayırlısı olsun hakkımızda
_mom01 Havin49_ ben de aynı şekildeyim ya , kaşar muz süt pekmez kırmızı et önüme ne gelirse yiyorum fazladan çünkü pazartesi tekrar kontrol edilecek düzelmez ise doktor doğum diyor 😑
ahsenimdeahsenim eed21 hicbisey demedi.baska doktor olcse daha az yads dahs fazla olcer.ben pek ciddiye almiyorum
Havin49_ _mom01 hadi hayırlısı benimde bu sabah aşırı kanama. Oldu eşim işten geldi hastaneye gidiyoruz
_mom01 Havin49_ yaaaa ciddi misin çok geçmiş olsun son durum nedir merak ettim seni Rabb’im sağlıkla kavuştursun
Akar06elif06 eed21 yok uyumlu dedi şaşırdım benim ilk kızımda 4070 gr doğdu notmal yapısal irilik şekerim yok
eed21 Akar06elif06 benim ki işte 30+6 da yani 31 sayılır 2 kiloya kilosu biraz fazla dedi sizinkide fazla geldi o yüzden de tabi doktorunuz daha iyi bilir. Sağlıkla gelsinler ♥️