Zeynepfasulye Zeynepfasulye ilk gebeligim herşeyde bi korku sarıyor ya suyum gelirse fark etmezsem diye
kartanesi___ Bence su gelmesi fark edilir de ben de nişanı fark etmezsem diye korkuyorum 🤔 @Zeynepfasulye
hizlivecocuku kartanesi___ tek seferde gelmiyor aşkım benim ilkinde 2 gün sürmüştü lekelenme şeklinde nişan geldikten 1 hafta sonra doğurdum ama kendi sancılarımla olmadı maalesef
zeyyynep nişan geldikten sonra bir gün sonrada doğurabilirsiniz bir hafta sonra da hemen doğum gerçekleşmeyebilir ama bence kısa zamanda kontrole gidin, benim de ilk doğumum olacak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
rukiye299 zeyyynep doğum sıralaması nasıl kızlar benimde ilk gebeligim pek bilmiyorum nişan ondan su sancı demi bide nişan dedimiz nasıl oluyor lekelenme mi oluyor teşekürler
rojin_03 Zeynepfasulye benim sabah nişanım geldi akşam doğumum başladı ertesi gün sabah kızımı kucağıma almıştım
Masal2021 Zeynepfasulye ilk gebeligimde Nisan geldikten 3 gün sonra sancım başladı ertesi gün dogurdun kaç haftalıksin bı avazda kurtulursn ins