edabolukbasi3- Seyma123_ funda hanım hakkında bilgim yok ama hasan öztekeşin ve uğur çobanoğlu iyi doktorlar, hastane olarak iyi ama konum olarak çok uzak nerden geleceğine bağlı tabi, zamlı 1750 tl idi muayene sezaryen zamdan önce 50 bindi ama zam gelmiştir tabi
Seyma123_ edabolukbasi3- 2 doktora da iyi dediklerini duydum ama Funda hanımı da merak ediyordum gidip bi deneyimlemek lazım sanırım
smnckr Ugur çobanıglu arkadaşimin doktoru çok ilgili bende ouna gitmeye duşunuyorum bu hafta 29 haftaligim dogum hala karar veremedim bi fiyat alip degerlendircam
smnckr Evet funda hanima de duydum bir arkadaşim her iki kizinda ounda dogum yapti çok onerdi bana da acaba dogum doktorden doktore de ayni hastaneden fiyat degişir mi
Seyma123_ smnckr ben fiyat bilgisi alırken doktor ismi vermeden sordum onlar da öyle bi bilgi vermediler. Aynıdır bence
duygubirinci Seyma123_ funda hanımın cihazı iyi değil bebeği düzgün göremiyosun bende ilk başta ona gittim ama şimdi kent hastanesinde hüseyin mıhçıya gidiyorum cihazı ve ilgisi çok güzel, doğumu da 38 bin dediler sezeryan için kent hastanesinde ama ben devlette doğum yapacagım sadettin oğuzhan tutar dr um.