Bhar34 Selenay147 merhaba ewet ağrım yürümekte zorlandım idrar yaparken şu an bile az ağrıyor güldüğüm de fln hiç böyle tahkin etmiyordum adet sancısı gibi diye okudum çoğu yerde ama hiç öyle birşey değilmiş
Bhar34 demom merhaba sözünde ağrınız oldu mu çok benim cuma günü toplandı o hiç eğilimedim doğru düzgün yürüyemiyordum şu an bile biraz ağrım.var
mom28_ Bhar34 evet agrı oluyor egilip bükülemiyorsunuz ama geciyor gayet normal iğne ile yumurtalıklarınıza giriyolar illaki agrı hassasiyet olacak
demom Bhar34 8 günde ağrım hafifledi yürüyemedim öksürük hapşırık mahvolmuştum şimdide afedersin lavabo ihtiyacım geldiğince feci bir kramp oluyor
mom28_ demom yanlış yönlendirme olmasın tahminen yazıyorum bende banada çift oldu ama tutmadı iki koyunca ikiside kesin tutacak diye birsey yok korkmayın öyle olsa bile
mercanasel gzmsngl üzülme canım çok silikte olsa bişey var kanda ki hcg orani düşük bence daha yeni ya yarın yine yap gün gün belirginleşir
MrsKr Selenay147 benim yumurta toplama ile birlikte histeroskopi de oldu rahim hafif t şeklindeydi traşlayarak şeklini düzelttiler ilk gün biraz zorlandım ama sonra azalarak bitti bikaç gün içinde
Bhar34 demom bugün emriyodan aradılar 5. Gün bugün 7 yumurtadan 4 tanesi kaliteliymis donduruldu onlarda adette bana haber ver dedi doktorum bakalım ne zaman olacak galiba adette basliycaz rahim hazırlığına
gzmsngl Bhar34 ayaklarim cok usuyor 3 4 gundur geceleride ter icinde uyaniyorum sol kasigimdada batma var ara ara test yaptim cok cok silik cikti bakalim bidaha cesaret edersem yarin yapicam
Bhar34 gzmsngl bence hiç test yapma canım kan ver direk aklın orda olmasın testte kafası karışıyor insanın