mervenur09_ vanilya_kokusu_ ayy inşallah bir kız annesi olarak anlıyorsundur az çok inşallah öyledir 💕🥹
dygtrnn seher_3590 aslında düzde duruyordu doktor bu halini yakalayıp verdi çok hareketli bi bebek :)
gulay_acabey55gmailcom mervenur09_ Merhaba bu ücretsiz bakanlar kimler ya bende baktırmak istiyorum bu arada hayırlı olsun size☺️
mervenur09_ gulay_acabey55gmailcom tugceerenn çok iyi bir kadın ilk şeye mahsus ücretsiz bakıyor ona atın derim ☺️
can279_ Benim de 3 kızım var 4. Ye hamileyim bende erkek bebek istiyorum rabbim herkeze iki duyguyu da tattirsin lütfen bana da dua edin
gulay_acabey55gmailcom mervenur09_ Ya tuğçe kız demişse bekle genelde dediği çıkıyo cok naif biri bende ona attım
mervenur09_ gulay_acabey55gmailcom Evet kız dedi birine ısrarla doktor da erkek demiş ti jki kere sonra Tuğçe bekle 24 kadar yolu var dedi kız gitti detaylida kız olduğunu öğrendi bn kendimden de onu umuyorum cnku burda olsun dışarda olsun doktorun yanildigi çok oluyor artık çünkü çok ugrasmiyorlar artık bakalım nasip